Fjøset

Camilla Relling

Stilling: Pedagogisk leder

Camilla er vårt svenske bidrag og hun er blid, positiv og svært omsorgsfull. Møter alle barn med et smil og barna får raskt tillit til Camilla. Hun har lang erfaring i fra ulike barnehager og før hun ble ansatt ble vi kjent med Camilla som mor til to tidligere barn her.

Mitra Zandieh

Stilling: Assistent

Vår faste vikar som alltid stiller opp. Har jobbet mest på Fjøset, men har også vært innom de andre avdelingene. Hun er meget omsorgsfull og flink til å spørre.

Gunn Kristin Bjørvik

Stilling: Pedagogisk leder

Gunn Kristin er opprinnelig trønder, og har nesten vært med siden barnehagen åpnet. Hun har stort sett jobbet med de yngste barna på Fjøset. Har godt humør, er tålmodig i møte med de ulike behov som små barn har. Er den som trer inn som leder når daglig leder er borte.

Ann Louise Kolstad

Stilling: Assistent

Ann Louis har jobbet i Gårdstunet barnehage helt siden starten. I løpet av disse årene har hun vært mamma til to barn her som nå er store skolebarn. Ann Louis er den praktiske av oss som blir tilkalt til avdelinger når noe skal henges opp eller skrus. Hun er omsorgsfull og leken i møte med barna.

Mette Safri

Stilling: Assistent

Metter er omsorgsfull, trygg og de yngste barna som starter på Fjøset får fort stor tillit til Mette. Mette liker orden rundt seg og er glad i ulike formingsaktiviteter. Metter er Manglerud jente og er godt kjent i nærområdet til barnehagen.

Stabburet

Anne Halvorsrød

Stilling: Pedagogisk leder

Blid, positiv, imøtekommende og veldig omsorgsfull overfor alle barn. God til å se barns behov og få satt igang tiltak som lek, grupper eller annen aktivitet. Har i flere år vært med på gruppen med de største barna og gjør en flott innsats med denne gruppen.

Hege Svensen

Stilling: Assistent

Hege er den perfekte vikar som jobber fast hver onsdag på Stallen og ellers ved behov. Heger er veldig glad i å være ute og en pådriver til ulike aktiviteter i ute-tiden. Hege liker å lese og spille spill og ser alle barn på huset. Hun er imøtekommende både mot barn og voksne.

Monica Thagesen

Stilling: Assistent

Monica som her på huset går under navnet Moni er vårt danske innslag. Liker å holde på med hobbyaktiviteter og baking sammen med barna. Moni er god til å finne nye aktiviteter og inspirasjon fra nettet. Er også glad i bøker og følger opp bøker vi låner på biblioteket. Er glad i å få unna praktiske arbeidsoppgaver og fullføre prosjekter.

Linda Dyrød

Stilling: Assistent

Ekte Manglerud dame med godt kjennskap til barnehagens nærmiljø.Meget kreativ og glad i alt av formings aktiviteter. Linda er omsorgsfull, positiv og er alltid i godt humør. Har et godt fang å sitt på for alle barn som trenger litt ekstra.

Stallen

Hege Svensen

Stian Pettersen

Stilling: Pedagogisk leder

Stian startet 1.februar 2019 og dermed har vi to mannlige pedagogiske ledere på Stallen.

Therese Jacobsen

Stilling: Assistent

Lang fartstid og tidligere vært mamma selv her i barnehagen. Therese er glad, omsorgsfull, sprudlende og liker å tøyse med lun humor som barna opplever noen ganger som litt på kanten. Therese er kreativ og kan noen ganger bli litt frustrert når ting henger på skjeve.

Marius Elind

Stilling: Pedagogisk leder

Har i mange år jobbet som lærer i småskolen, og tar nå videreutdanning for å bli barnehagelærer. Marius liker å komme seg ut på tur og har kjøpt bålpanne som hele barnehagen har glede av. Innimellom finner han frem gitaren og underholder barna.

Test avdeling

Andre ansatte